HSF 2013

Turusta kävi nyt toista kertaa järjestetyssä Suomen Hakkereiden yhteiskokoontumisessa, Hackerspace Summit Finlandissa, oma delegaationsa. Tällä kertaa kävijöitä oli 23. Tapahtuma järjestettiin jälleen Tampereella ja kesti Perjantaista Sunnuntaihin. Tällä kertaa ohjelma oli hieman vähemmän virallista, mutta yhteisprojekteja saatiin kuitenkin jatkettua eteenpäin ja kaupungit esittelivät viime vuoden tapaamisen jälkeen tapahtunutta toimintaansa sekä osittain myös suunnitelmia tulevasta. Perjantaina tehtiin myös käynti 5w hackerspacen tiloihin.

Lauantaina järjestettiin hohtopaintball-peli ja käynti legendaarisessa Rajaportin saunassa. Ehdittiinpä sitä myös vaihdella komponentteja, pitää tietovisaa ja kuunnella esitys xbee-verkoista ja laitteista ja vielä pelata Artemis-avaruusalussimulaattoria.

Sunnuntaina vielä nähtiin USB-snifferistä ja tietoturvasta kertova video 29. Chaos Communication Congressista, puhujana Travis Goodspeed. Tämän jälkeen lähdettiinkin kotimatkalle.

Hacklab Turku Ry kiittää järjestäjiä ja myös muita osallistujia. Nähdään seuraavassa tapahtumassa tai ehkä jo jos ja kun suunniteltu ekskursio Helsinkiin toteutuu!