Hackathon 14.-15. joulukuuta

Järjestämme vapaamuotoisen koodaustapahtuman Hacklab Turun tiloissa (Orikedonkatu 18) 14.-15. joulukuuta. Tapahtuma aloitellaan lauantaina noin kello 15 ja lopetellaan sunnuntaina illasta.

Hackathon on koodaustapahtuma, jossa kokoonnutaan yhteen ja tehdään jokin projekti alusta loppuun joko porukalla tai yksin. Esimerkiksi jokin hyödyllinen työkalu, elektroniikassa käytettävä ajuri tai vaikkapa peli ovat mahdollisia aiheita hackathoniin. On suositeltavaa pohtia aihetta valmiiksi ja etsiä muita kiinnostuneita esimerkiksi tiistain avoimista ovista tai hacklabin IRC-kanavalta #hacklabturku @ IRCnet.

Läbillä on vain yksi tietokone (Debian Wheezy asennettuna), joten osallistujien kannattaa ottaa omat läppärit matkaan. Jos tarvitset jotain muuta rautaa, niin tiedustele ennakkoon mahdollisuudesta järjestää laitteistoa paikalle.

Tervetuloa hakkeroimaan!